Sunny Suriname!

Van 13 juli tot en met 2 augustus 2010 zijn we in Suriname!
5 jaar geleden is echtgenoot Michel samen met zwager Aurel naar Suriname geweest, om de 90ste verjaardag van de moeder van Aurel te vieren. De mannen kwamen na 2 weken super enthousiast terug, vol verhalen over Suriname, het eten, de mensen en de natuur. Dat was zeker niet de laatste keer geweest. Maar een volgende keer 'moeten we allemaal mee'...
En nu is het dan zo ver. De moeder van Aurel wordt 95, een perfecte gelegenheid om met de twee gezinnen (9 man/vrouw) naar Suriname te gaan. Suriname: here we come!!!

zaterdag 17 juli 2010

Colakreek


Na een inspannende verjaardag waren we toe aan een ontspannen dagje. Op naar de Colakreek dus, de bossen in, om te zwemmen en te luieren. Eerst een ritje van ongeveer 2 uur, weer met dezelfde bus en bijna-prive-chauffeur. Die had besloten ook te blijven, want waarom zou je heen en weer blijven rijden als je tussendoor ook lol kan hebben?

De Colakreek is heerlijk. We hadden een hutje gehuurd en wat hangmatten. Lekker zwemmen in fris (cola-kleurig) water en doezelen/lezen in de hangmatten. Het zwitserleven-gevoel...maar dan op z'n Surinaams. Dus ook nog lekker gegeten, zeker nadat er speciaal voor Aurel nog BBmetR was gemaakt ;-)
Rond een uur of 6 waren we klaar voor de rit terug, helemaal tot rust gekomen...

Nb. ik heb onder de blog 'jarig deel 2' nog een videootje gezet. Wel donker, maar 't geeft toch wel een indruk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten